Ik ga bouwen en renoveren

U hebt de beslissing genomen om te renoveren of (bij) te bouwen? Dan begint het echte werk! Bij een renovatie of verbouwing kan men er echter zomaar niet invliegen, een flink staaltje denkwerk vooraf komt zeker te pas, al dan niet met een architect. Naast het denkwerk vooraf moet men goed inplannen hoe u te werk zal gaan. Samen met MD Interior kan u verstandig bouwen en renoveren.

Alle opties goed overwogen? Dan kan u zeggen “ik ga bouwen en renoveren”.

Alles begint bij een goeie planning

MD Interior helpt u bij het maken van een goede planning, schetsen of simulaties, kostenraming, begeleiding tijdens de werken, materiaalkeuze,… We garanderen een vlot verloop van het totale project. Of dit nu slechts een badkamer renovatie is, of een totaalproject, we kunnen alles aan, van A tot Z.

Het financiële

Ook al hebt u geen middelen om de renovatie te betalen, u kan steeds een renovatielening aangaan. Contacteer uw bank voor verdere informatie.

Interieur inspiratie zoeken

Ook helpt het om regelmatig eens op het web of in magazines te kijken ter inspiratie. Denk maar aan Pinterest, Flickr, Facebook,… Ook boeken zijn een must voor interieur inspiratie. Bekijk alvast onze gerealiseerde projecten.

Interessante bron: Ik ga bouwen en renoveren

Andere interessant links

Renovatiepremie
Badkamer renovatie
Verstandig bouwen en renoveren
Bouwbegeleiding