main-image

Ontwerp en bouwbegeleiding voor renovatie kantoor regio Kortrijk

Isomo heule

Ontwerp en bouwbegeleiding by MD Interior

De renovatie voor het bedrijf Isomo te Heule (Kortrijk) zal een ware transformatie zijn na volledig einde van de werken.

De hele gelijkvloerse verdieping  werd ontmanteld en omgevormd worden tot een luchtig, ruim kantoor waarbij de producten van de opdrachtgever centraal zullen staan. Naast de  toepassing van hun eigen isolatiematerialen, zal de door de opdrachtgevers ontwikkelde designverlichting te bezichtigen zijn doorheen het hele kantoor.h

De verdieping wordt eveneens volledig opgewaardeerd en opgefrist met nieuwe vloeren, plafonds, sanitaire ruimtes, en zo veel meer.

Als kers op de taart, wordt het hele kantoor in een nieuw jasje gestoken, waarbij de gevelbekleding een ware transformatie zal ondergaan; dit in samenwerking met het architectenbureau Declerck-Daels.

De interieurinrichting/ontwerp en hele bouwbegeleiding of bouwcoördinatie wordt uitgevoerd door MD Interior.

Foto’s van afwerking volgen nog bij finalisering werken.

No comments

Kwaliteit

Bouwtechnische kennis gestoeld op ervaring in een algemeen studiebureau met specialisatie industrie, kantoren en immobiliën.

Totaalprojecten

Professionele bijstand van de opdrachtgever in een uniek bouwproces zonder zich zorgen te moeten maken.

Vlugge opvolging

Een persoonlijke aanpak en een snelle, correcte communicatie is de sleutel tot het perfect afwerken van een bouwproject.