Op zoek naar een partner die het interieurontwerp van uw bouwprojecten voorziet? MD Interior designt interieurs voor grote en kleine projecten, voor woningen en kantoren. Met het oog op een duurzaam en functioneel ontwerp realiseren we woningen waar gezinnen zich thuis voelen en kantoren waar medewerkers creatief gestimuleerd worden.

Vlcke 0011

Van het algemene beeld tot de kleinste details

MD Interior ontwerpt volledige interieurs voor kantoorgebouwen en woonprojecten, zowel nieuwbouw als renovatie. We voorzien plannen voor de algemene indeling van ruimtes en werken de inrichting voor elke ruimte apart uit, tot in de kleinste details, van materiaalkeuze tot kleurenanalyse.

Neem contact op

Op maat van de klant

Onze interieurontwerpen zijn niet zomaar kopieën van Pinterestborden of interieurmagazines. Hoewel die de klant (en ons) inspiratie kunnen geven, kijken we verder dan dat. We maken onze interieurdesigns op maat van de klant, niet enkel rekening houdend met wat de eindklant mooi vindt, maar ook met de persoonlijkheid van de eindgebruiker en de functionaliteit. Wij zorgen ervoor dat gezinnen elke dag kunnen thuiskomen in hun woning, dat werknemers gelukkig zijn op hun werkplek en hun dag productief kunnen starten. Wij begrijpen onze klanten en bezorgen hen een interieurontwerp dat ver boven hun verwachtingen uitsteekt.

Wngrd 0026

Doordacht interieurontwerp vanuit technische knowhow

MD Interior is een wat atypisch interieurbureau. We leveren uiteraard graag mooie interieurontwerpen op, maar kijken verder dan het esthetische aspect. Onze achtergrond in werfopvolging en bouwcoördinatie geeft ons voldoende technische kennis om rekening te houden met alle technieken (elektriciteit, ventilatie, sanitair …) bij het ontwerpen van uw pand. We wegen esthetiek en functionaliteit tegen elkaar af en zoeken naar de juiste balans voor een haalbaar en duurzaam interieurdesign.

De perfecte mix tussen design en functionaliteit.

Iso 0064

Benieuwd naar wat we in onze mars hebben?

Bekijk onze projecten

Efficiënte workflow

MD Interior is gespecialiseerd in interieurontwerp voor bouwaannemers en promotoren. Dat vraagt toch een ietwat andere werkwijze en organisatie dan interieurdesign voor particulieren. Ons team is voorbereid en goed getraind om efficiënt te werken en snel te schakelen. Zo krijgt u als klant altijd een antwoord op uw vragen, opmerkingen en zelfs mededelingen. We houden u steeds op de hoogte van de status van uw bouwproject en dragen transparantie hoog in het vaandel, zowel naar onze klanten toe als intern. Al onze interieurontwerpers en projectmanagers zijn op de hoogte van elkaars projecten en staan paraat om ze over te nemen indien nodig. Zo verzekeren we u een correcte opvolging van uw project en zorgen we dat de molen blijft draaien.

Hoe komt een interieurontwerp tot stand?

Tijdens het eerste gesprek maken we uitgebreid kennis met uw bedrijf, bedrijfscultuur en interne organisatie. We luisteren naar uw noden voor het huidige project en op lange termijn. Samen zoeken we naar mogelijkheden om u te ondersteunen bij interieurontwerp en projectopvolging. Nadien gaan we dieper in op uw wensen rond het interieurdesign zelf en brengen we uw visuele ideeën in kaart. We bespreken ook de praktische zaken zoals uw budget en de beoogde timing.

Eens we een goed beeld hebben van wat u precies wil, gieten we dat in een interieurconcept en maken we een voorontwerp.

We nemen de nodige tijd om samen met u het voorontwerp te bespreken en eventuele knelpunten aan te pakken en/of het ontwerp bij te sturen.

Op basis van uw feedback passen we het voorontwerp aan. We werken het verder uit tot een volwaardig interieurontwerp met 2D- en 3D-tekeningen, materiaalvoorstelling, … waarmee u verdere stappen kan ondernemen.

Wngrd 0032

Verdere ondersteuning en projectafhandeling

Wenst u uw project volledig uit handen te geven? MD Interior ondersteunt u na de ontwerpfase verder bij de uitvoering van uw project met de opmaak van meetstaten, technische beschrijvingen, offertevergelijking, contractopstelling en planning via bouwcoördinatie. We ontzorgen u volledig zodat u zich kan focussen op het commerciële plaatje.

Let’s work together

Wngrd 0036

Wat ontvangt u als klant?

Een interieurontwerp omvat meer dan een enkele tekening of schets. Hieronder een overzicht van wat u allemaal kan verwachten, afhankelijk van het type opdracht:

  • plattegrond
  • 2D- en 3D-visualisaties (zowel overzicht als detail)
  • techniekenplan
  • voorstel voor materiaalkeuzes
  • eventueel technisch tekenwerk voor maatmeubilair
Wngrd 0033
Iso 0040
Iso 0067
Vlcke 0021
Wngrd 0033
Wngrd 0030

Als eindklant uw interieur laten ontwerpen?

Wil u als particulier of bedrijf uw woning of kantoor (her)inrichten? MD Interior werkt niet enkel samen met bouwpartners, maar ondersteunt en adviseert ook eindklanten bij de renovatie of inrichting van hun woning of kantoor.

Lees meer

MD Interior staat voor

Duurzame oplossingen

In onze designs houden we rekening met milieu-eisen nu en in de toekomst. We kiezen voor duurzame materialen waarvan de eindklant lang kan genieten.

Impactvol design

Met onze interieurontwerpen willen we een verschil maken voor de eindklant. We creëren ruimtes waarin mensen zich goed voelen, of dat nu thuis of op het werk is.

Professionele opvolging

U hoeft zich op geen enkel moment af te vragen hoe het gesteld is met uw bouwproject. Wij volgen alles op en houden u op de hoogte van belangrijke updates. U beschikt op elk moment over alle informatie die u nodig heeft.

Volledige ontzorging

We vinden het belangrijk om onze klanten zoveel mogelijk te ontzien van administratie en opvolging van het bouwproject. MD Interior neemt het volledige proces in handen en laat u zich focussen op andere zaken.

Iso 0033

Samenwerken?

Let’s meet!