Uw woning of kantoor optimaal inrichten en de beschikbare ruimte maximaal benutten? MD Interior ontwerpt uw meubilair en interieur op maat. Onze technische tekenaars designen maatmeubilair volgens uw wensen zodat u het meeste haalt uit uw ruimtes.

Dsc 0008b

Functioneel maatmeubilair aangepast aan uw wensen

Een riante dressing, kolossale binnendeur, aantrekkelijke balie of open haard als statement piece? Wat uw wensen ook zijn, MD Interior ontwerpt uw interieur helemaal op maat. In ons technisch tekenwerk houden we steeds rekening met de functionaliteit van het maatmeubilair en streven we naar een gebruiksvriendelijk en mooi afgewerkt resultaat dat voldoet aan uw wensen.

Eens samenzitten?

Interieur op maat vanuit technische knowhow

Een interieur op maat bij MD Interior stijgt verder dan wat zichtbaar is. Onze technische tekenaars en interieurdesigners hebben een uitgebreide technische achtergrond en kennen de valkuilen van meubilair op maat. Zo houden we bijvoorbeeld bij het ontwerp al rekening met de technieken in uw woning of kantoor, bv. stopcontacten in uw badkamermeubel, verlichting in uw keukenkasten of internetaansluiting in uw bureaus. U komt dus later niet voor verrassingen te staan en hoeft geen aanpassingen te doen aan uw maatmeubels.

Img 1810

Benieuwd naar onze designs?

Ontdek onze projecten

Hoe we uw interieur op maat tot stand brengen

Liet u uw volledige interieur door ons ontwerpen? Dan vertrekken we van die plannen voor het technische tekenwerk van uw interieur op maat. Indien u nog geen plannen heeft, nodigen we u uit voor een verkennend gesprek. We bespreken uw wensen, de stijl van uw huidige interieur en de stijl waar u naartoe wil, uw materiaalvoorkeuren en uw ideeën. We bekijken samen met u de mogelijkheden en komen langs voor een opmeting van de ruimte. Vervolgens maken we een technische tekening van uw maatmeubilair met beschrijvingen over de materialen en technische aspecten.

Dsc 0037

Wat ontvangt u als klant?

  • technische tekening van uw maatmeubilair
  • advies over materialen
Dsc 0039v
Krui
Dscn5295 Grijs
Img 1810

MD Interior staat voor

Duurzame oplossingen

We kiezen steeds voor duurzame en kwalitatieve materialen die een blijvend resultaat garanderen.

Impactvol design

Met onze designs willen we het dagelijkse leven van mensen vergemakkelijken en verbeteren.

Transparante communicatie

We zijn eerlijk tegen onze klanten en adviseren hen over de beste keuzes voor hun interieur op maat.

Klare taal

We beantwoorden uw vragen in mensentaal en sturen u altijd met een gerust gevoel naar huis.

14.006 Vo Keuken Bisb

Uw interieur op maat laten ontwerpen?

Vraag uw offerte aan