Heeft u een woning gekocht die u wil verbouwen? Of een kantoorruimte die ingericht moet worden? Schakel MD Interior in als binnenhuisarchitect en zie uw huis of kantoor transformeren tot een gezellige thuis of productieve werkplek. Onze interieurdesigners zetten uw ideeën en dromen om in een realistisch, duurzaam en functioneel interieurontwerp. Dat ontwerp vormt de basis voor een woning waar u elke dag opnieuw thuiskomt of een kantoor waar medewerkers iedere ochtend met een lach toekomen.

Academiestraat Baert F1 Web2

Binnenhuisarchitectuur en interieuradvies op uw maat

Of u nu fan bent van een landelijk, industrieel of modern interieur, of u droomt van een urban jungle of net een strak en clean design, wij realiseren uw droomwoning of -kantoor. We richten uw keuken, badkamer, woonkamer, hal, slaapkamer, bureauruimte … in volgens uw wensen. Weet u niet 100% wat u wil? Dan staan onze binnenhuisarchitecten klaar met interieuradvies, inspiratie en voorbeelden om uw wens te achterhalen en waar te maken. Het belangrijkste is dat u zich comfortabel voelt bij het eindresultaat.

Offerte aanvragen

Een eigenzinnig interieurontwerp op uw lijf geschreven

Verwacht u bij ons niet aan een copy-paste van uw Pinterestbord. Uiteraard houden we rekening met uw inspiratie en voorkeuren, maar we proberen er altijd een eigen twist aan te geven. U wil namelijk niet dat uw huis of kantoor er exact hetzelfde uitziet als dat van honderden andere mensen met hetzelfde idee. Onze binnenhuisarchitecten creëren een uniek interieurdesign dat vertrouwd aanvoelt en waarin uw persoonlijkheid tot uiting komt.

Eens babbelen?

330 Md Interior Academie F0207 Baert Aanzicht T Low

Binnenhuisarchitecten met technische achtergrond

Een mooi interieur is één ding, maar het moet ook functioneel zijn. U bent niks met een minimalistisch interieur waar geen ruimte is voor stopcontacten, of een slaapkamer met veel lichtinval die u niet kan verduisteren. Onze binnenhuisarchitecten kijken gelukkig verder dan het esthetische aspect. Dankzij onze jarenlange ervaring in bouwcoördinatie en werfopvolging, weten we waarop we moeten letten en wat de courante valkuilen zijn in interieurdesign. Die spelen we ook door naar u in de vorm van advies bij elke keuze die u maakt. We waarschuwen u voor de gevolgen van bepaalde keuzes en helpen u de valkuilen vermijden zodat u niet enkel nu, maar ook later nog lang geniet van uw prachtige woning of kantoor.

Vraag uw offerte aan

Academiestraat Baert F1 Web

Benieuwd naar onze interieurdesigns?

Neem een kijkje

Hoe gaan we als binnenhuisarchitect aan de slag?

Tijdens de eerste kennismaking leren we elkaar kennen. Onze binnenhuisarchitecten luisteren naar uw wensen, noden, ideeën en uw voorziene budget. We bekijken de huidige plannen en analyseren de ruimtes die u wil aanpakken. We overlopen ook uitgebreid onze werkwijze zodat u een goed beeld krijgt van het werkproces. Eventuele vragen beantwoorden we zo goed mogelijk zodat u met een gerust gevoel en alle nodige informatie naar huis gaat.

Na het kennismakingsgesprek maken onze binnenhuisarchitecten een inschatting van de prijs van onze diensten en gieten we die in een overzichtelijke offerte. Gaat u akkoord met die offerte? Dan starten we aan het voorontwerp.

Onze binnenhuisarchitecten buigen zich over uw project en gieten uw wensen in een eerste interieurontwerp. Daarbij houden ze rekening met de technische kant van het verhaal, uw materiaalvoorkeuren, de duurzaamheid en haalbaarheid van het design.

Eens het voorontwerp af is, plannen we een feedbackmoment waarbij we samen het interieurdesign overlopen. We noteren uw opmerkingen en geven indien nodig bijkomend advies.

Op basis van uw feedback werken onze binnenhuisarchitecten een finaal ontwerp uit. Daarbij horen gedetailleerde tekeningen en 3D-simulaties alsook beschrijvingen over materialen, kleuren en technieken.

Img 5125 Web

Wat ontvangt u als klant?

Bij een interieurontwerp hoort meer dan enkel een tekening. U krijgt van ons een uitgebreide set documenten waarmee u en de aannemers verder aan de slag kunnen. Hieronder een overzicht van wat u allemaal ontvangt indien u ons inschakelt als binnenhuisarchitect:

  • grondplan
  • 2D- en 3D-visualisaties (zowel overzicht als detail)
  • techniekenplan (verlichting, ventilatie, elektriciteit, internet …) indien van toepassing
  • voorstel voor materiaalkeuzes
  • eventueel technisch tekenwerk voor maatmeubilair

Verdere ondersteuning en projectopvolging

Onze binnenhuisarchitecten hebben uw interieur ontworpen, wat nu? U kan  zelf zoeken naar aannemers, leveranciers van materialen en alle administratie opvolgen, maar dat is een hoop werk en brengt heel wat kopzorgen met zich mee. De specialisten van MD Interior staan voor u klaar met verdere begeleiding en projectopvolging. Wij gaan voor u op zoek naar de beste bouwpartners, vragen offertes op, vergelijken die en kiezen samen met u de beste optie. Daarna sturen we de aannemers aan en volgen we de bouwwerken nauwgezet op. We controleren of de plannen van de binnenhuisarchitect correct gevolgd worden en merken eventuele fouten vroegtijdig op waardoor de aannemers snel kunnen bijsturen. U kan op beide oren slapen en moet enkel geduldig uitkijken naar het eindresultaat.

Eens samenzitten?

Dsc 0125b

Totaalrenovatie of kleine aanpassingen?

Onze binnenhuisarchitecten zetten hun tanden graag in grote projecten en totaalrenovaties, daarin leven ze zich helemaal uit. Maar ook voor kleinere interieuraanpassingen kan u bij ons terecht. Wil u bijvoorbeeld enkel uw keuken of leefruimte herinrichten? Of uw badkamer renoveren? Onze interieurstylisten gaan elke uitdaging aan, hoe groot of klein ook.

Maak een afspraak

Academiestraat Baert F1 Web5
330 Md Interior Academie F0207 Baert Aanzicht Badkame Low
Dsc 0008b
Dsc 0061b

MD Interior staat voor

Duurzame oplossingen

Onze binnenhuisarchitecten zijn van mening dat een mooi interieurdesign niks is als het eindresultaat na een aantal jaren niet meer aan uw wensen voldoet. Onze designs zijn daarom toekomstgericht, aanpasbaar, schaalbaar en ontworpen met duurzame materiaalkeuzes in het achterhoofd.

Impactvol design

Als binnenhuisarchitect proberen we steeds een stapje verder te gaan. We willen dat het eindresultaat niet enkel mooi oogt, maar ook een effect heeft op u als klant. Een kantoor moet leven en inspireren, een woning moet vertrouwd aanvoelen en het beste in gezinnen naar boven halen. Dat is waarnaar we streven.

Transparantie en samenwerking

Bij MD Interior werken we samen met u naar het perfecte resultaat. Uw inbreng is even belangrijk als onze expertise. We organiseren voldoende feedbackmomenten om onze ontwerpen af te stemmen op uw wensen en communiceren regelmatig over wijzigingen en gemaakte keuzes.

Klare taal

We vinden het belangrijk dat onze klanten zich doorheen het hele proces comfortabel voelen. We willen niemand met vragen of onduidelijkheden naar huis sturen. Daarom leggen we alles uit in klare mensentaal, zelfs 10 keer als dat nodig is.

Academiestraat Baert F1 Web4

Renoveren met een binnenhuisarchitect?

Maak een afspraak