Kan uw huidige kantoorruimte wat opfrissing gebruiken of verhuist u binnenkort met uw bedrijf? Laat uw kantoorinrichting verzorgen door MD Interior. Wij creëren werkplekken waar uw personeel gelukkig is, waar productiviteit een evidentie is en waar creativiteit gestimuleerd wordt, met aandacht voor ergonomie en gebruiksvriendelijkheid.

Dsc 0001 Web

Kantoorinrichting die matcht met uw identiteit

Uw kantoor is niet zomaar een ruimte met bureaus waar uw medewerkers hun job uitoefenen. Het is een deel van uw bedrijf. Uw kantoorinrichting moet dus matchen met uw bedrijfsidentiteit. Wat zijn uw waarden, normen, doelen en wat wil u uitstralen? MD Interior neemt uw identiteit mee in de inrichting van uw kantoor en maakt uw ruimte aantrekkelijk voor huidige en potentiële medewerkers, voor klanten, leveranciers en partners. Uw nieuwe  kantoorruimte straalt positiviteit en energie uit waardoor iedereen die binnenkomt automatisch gelukkig wordt.

Let’s meet

Oog voor techniciteit

Kantoorinrichting gaat verder dan wat u ziet. MD Interior creëert niet enkel een mooie kantoorruimte, maar denkt ook aan de technieken die nodig zijn voor een optimale werkomgeving. We onderzoeken de nood aan ventilatie, verlichting, internet, verwarming, koeling … en integreren die technieken naadloos in het interieurontwerp van uw kantoor. Zo voelt elke medewerker zich comfortabel op zijn werkplek en kan iedereen efficiënt en productief werken.

Wat houdt kantoorinrichting bij MD Interior precies in?

MD Interior is een atypisch interieurbureau dat niet enkel uw kantoorinrichting ontwerpt, maar ook alle administratie en opvolging voorziet. We beschikken over een diepgaande technische kennis dankzij onze achtergrond in de ingenieurswereld. Dat maakt ons de geschikte partij voor totaalprojecten in kantoorinrichting.

Iso 0024

Interieurontwerp + technisch tekenwerk

We starten bij het design van een concept dat bij uw bedrijf past. Vervolgens werken we dat uit tot een gedetailleerd ontwerp van uw kantoorinrichting met 2D- en 3D-visualisaties, techniekenplannen en eventueel technisch tekenwerk voor maatmeubilair.

Meer over interieurontwerp

Iso 0012

Bouwcoördinatie en werfopvolging

Om u nodeloze zorgen te besparen, nemen we het volledige bouwproces van uw kantoorinrichting in handen. Dat gaat van offertes opvragen over aannemers aansturen tot de controle van de uitgevoerde werken. Wij zijn de centrale contactpersoon voor alle betrokken partijen en spelen informatie op tijd en stond door naar de juiste personen.

Meer over bouwcoördinatie

Iso 0027

Bijstand bij oplevering

Wanneer uw kantoorinrichting klaar is, vindt de voorlopige oplevering plaats. MD Interior controleert uw nieuwe kantoorruimte op zichtbare gebreken en noteert die voor verder gevolg. We bekijken de uitgevoerde werken met een kritisch oog en merken fouten op die u zelf niet zou zien.

Meer over advies en bijstand

De ideale mix tussen work & play.

Waarom de inrichting van uw kantoor uitbesteden?

U zou uw kantoor zelf kunnen (her)inrichten, maar dat duurt vaak lang, zorgt voor veel overlast en brengt een hele rompslomp met zich mee. Uw kantoorinrichting toevertrouwen aan een gespecialiseerd interieurbureau kost u aanvankelijk misschien wat meer, maar het resultaat zal uw verwachtingen overtreffen. Bovendien hoeft u er zich zelf helemaal niks van aan te trekken. Ontdek de voordelen van een professionele kantoorinrichting:

 • U haalt een expert in huis die beschikt over alle nodige bouwtechnische kennis.
 • Dankzij MD Interior geniet u van de beste tarieven en hoeft u zelf geen tientallen offertes te vergelijken.
 • Wij staan in voor het contact met de aannemers, u hoeft dus zelf geen mails of telefoontjes te beantwoorden.
 • Een professional ontwerpt uw kantoor en houdt rekening met technieken en functionaliteit.
 • U hoeft zich niet af te vragen op welke subsidies u recht heeft of welke aanvragen u moet indienen, wij regelen alles voor u.
 • MD Interior biedt garantie op een vlot bouwproces en dus kortere bouwtermijnen.

Benieuwd naar onze eerdere projecten?

Iso 0024

Isomo kantoor – Heule

Dsc 0730b

Reno kantoor – Deinze

Vlcke 0021

Reno kantoor – Kuurne

Uw kantoorinrichting in 10 stappen

 1. kennismaking en bespreking van uw wensen
 2. voorontwerp, bijsturing en finaal kantoorontwerp
 3. opmaak van beschrijving (lastenboek, technische beschrijvingen, meetstaten …) en offerteaanvraag bij diverse aannemers
 4. vergelijking van offertes en opmaak contracten of bestelbonnen met aannemers
 5. finaal uitvoeringsplan
 6. opmaak uitvoeringsplanning
 7. startvergadering met aannemers
 8. werfopvolging (contact met aannemers, werfbezoeken, wekelijkse werfvergaderingen, werfverslagen, controle van timing en budget, …)
 9. voorlopige oplevering
 10. nazorg

MD Interior staat voor

Duurzame materialen

MD Interior ontwerpt toekomstbestendige kantoren en kiest daarbij voor duurzame materialen in een flexibel design.

Volledige ontzorging

Als u een business runt, heeft u al genoeg aan uw hoofd. MD Interior neemt alle bouwzorgen weg zodat u zich kan focussen op uw bedrijf.

Impactvol design

We ontwerpen uw kantoorinrichting met als doel een efficiënte werkplek te creëren die uw bedrijf positief beïnvloedt.

Verstaanbare taal

We willen dat onze klanten zich comfortabel voelen tijdens het hele traject. Daarom leggen we alles duidelijk uit met termen die u begrijpt.

Iso 0064

Uw kantoor laten inrichten door een professional?

Let’s meet!