We verzorgen de klantenbegeleiding bij het bouw- of vastgoedproject – Tubel Gentbrugge – in opdracht van Canal Properties.

Het project bevindt zich in een groene omgeving aan de rand van Gent.

Waarbij dit een unieke mix biedt van stedelijk gemak en natuurlijke rust.

We richten ons op het begeleiden van kopers in het maken van keuzes betreffende de afwerking en eventuele technische aanpassingen van hun nieuwe appartement.

Klantenbegeleiding in detail

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek met de klant toetsen we hun behoeften, voorkeuren af om zo meer te begrijpen wat men precies zou wensen.

Daarna geven we verder advies zodoende dit kan helpen bij het maken van weloverwogen keuzes die passen bij hun smaak en behoeften.

Bij het begeleiden van klanten, specifiek gericht op de aanpassing van reeds uitgevoerde technieken, is het belangrijk om een gestructureerde en zorgvuldige aanpak te hanteren.

We documenteren nauwkeurig de specifieke wensen en vereisten van de klant betreffende de aanpassingen aan reeds uitgevoerde technieken.

Hieruit volgt het opvragen van offertes bij aannemers voor de gevraagde wijzigingen en het waarborgen dat de gestelde deadlines of doelen in de werfplanning worden gevolgd.

Hierop volgend laten we de betrokken aannemers de gewenste aanpassingen beoordelen ifv haalbaarheid binnen de bestaande infrastructuur en installaties.

Kortom, zorgen we voor een transparante communicatie met de klant gedurende het hele proces. Zodat ze goed geïnformeerd zijn en vertrouwen hebben in de voortgang en kwaliteit van het werk.

We trachten flexibel te zijn en zijn bereid om aanpassingen te doen volgens wensen van de klant. Maar houden tegelijkertijd ook de gestelde deadlines en doelen in de gaten.

Onze taak is gericht op de tevredenheid van de klant door hun wensen centraal te stellen en hen actief te betrekken bij beslissingen en updates.

Voordelen

Klantenbegeleiding geeft het voordeel dat elk appartement afgestemd is op de specifieke wensen en behoeften van de klant.

Bijgevolg vermindert dit de stress en complexiteit voor de klant door hen door het gehele proces te begeleiden.

Anderzijds wordt de klant verzekert van de kwaliteit en consistentie van de afwerkingen en technische aanpassingen.

Door middel van onze ervaring in klantenbegeleiding biedt de bouwheer een hoogwaardige, klantgerichte beleving aan kopers, waardoor ze kunnen genieten van een appartement die perfect aan hun verwachtingen voldoet.

Tubel
Tubel Gebouw
Tubel
Tubel